Peugeot Boxer

Dinamičnost i funkcionalnost koju tražite

Pažljivo oblikovan do najsitnijeg detalja, Boxer je osmišljen sa jednim ciljem: da bude moderan i inovativan alat. U sebi sadrži prepoznatljiv Peugeot stil, te dinamičnost i funkcionalnost koju tražite.

4042-1ae555

Boxer vam isto tako ostavlja izbor između različitih dužina i visina, kako biste pronašli onaj koji je prilagođen vašim potrebama.

Zajedno s Boxerom dobijate dvostruko. Njegov naglašeni stil projektuje visoko profesionalnu sliku o vašoj firmi, dok vam njegov inteligentni dizajn pruža vozilo perfektno prilagođeno vašim potrebama.

120334

Izvedba furgon može biti opremljena s jednim ili dva reda sjedišta. Osim izvedbe furgon, moguće je naručiti Boxer sanduk s kabinom ili Boxer šasiju s kabinom.

BOXER KOMBI

 

Boxer nudi vama i vašim putnicima visok nivo udobnosti: dosta prostora, grijanje i klima uređaj , mnoštvo pretinaca za stvari, prostran prtljažni prostor. Ovakvom pažnjom posvećenom detaljima, Boxer pokazuje i pažnju koju vi posvećujete svojim
putnicima. Svakom putniku u Boxeru na raspolaganju je ista udobnost kao i u klasičnoj limuzini: prostrana kabina, kvalitetne obloge i tkanine, prostran prtljažnik.

120329

Boxer može smjestiti do 6 osoba u izvedbi kombi: vozač i dva suvozača na prednjoj klupi te 3 sjedala u drugom redu. U izvedbi Minibus, na raspolaganju je 9 sjedala: vozačko i 2 suvozačka na prednjoj klupi te po 3 sjedala u drugom i trećem redu.

120325

 

Back to top