O nama

Dobro došli u Verano Motors

MEĐU LIDERIMA U AUTOINDUSTRIJI

Verano Motors se na tržištu Bosne i Hercegovine pojavio 2000. godine i već sada je jedna od vodećih firmi u autoindustriji, ne samo po prodaji već i po ponudi svojih usluga.

img_9313_thSvoj uspjeh dugujemo, prije svega, svojim klijentima, a ne samo prodaji jer nam je cilj i želja da kada jednom postanete vozač Peugeota ostajete mu vjerni doživotno. Garant ovoga je i naša dosadašnja saradnja sa mnogim firmama i pojedincima i njihovo zadovoljstvo, kako isporučenim Peugeot vozilima, tako i postprodajnom uslugom. Transparentnost našeg poslovanja dovela je do toga da je svaki naš klijent apsolutno siguran da je dobio prvoklasnu uslugu i tačno zna šta je platio.

Od samog osnivanja smo ovlašteni PEUGEOT koncesionar.

Kao PEUGEOT koncesionar nudimo kompletnu gamu Peugeot vozila, koja je impresivna i koja se sastoji od putničkih automobila i od teretnih vozila. Spektar putničkih automobila sastoji se od najniže pa do najviše klase, a svaki od njih je vodeći u svojoj klasi po kvalitetu, dizajnu, sigurnosti… Peugeot svojim klijentima nudi i širok program teretnih vozila od najmanje do najveće zapremine tovarnog tereta.

U ponudi imamo kompletan asortiman originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme za sva PEUGEOT vozila kao i kompletan servis sa najsavremenijom kompjuterskom dijagnostikom, brzim servisom, vulkanizersku radionicu, optiku, autopraonicu, limarsko-lakirersku radionicu sa najsavremenijom komorom za lakiranje sa bojama na vodenoj bazi uz zadovoljene svih ekoloških standarda.

NAŠA MISIJA JE JEDNOSTAVNA

Misija Verano Motorsa je da svaki novi kupac postane doživotni kupac Peugeota. To podrazumijeva da Verano Motors obezbjeđuje klijentima potpunu sigurnost od trenutka ulaska u salon i izbora vozila preko redovnog održavanja (gdje se garantuje kvalitet i preciznost radova i originalnost ugrađenih rezervnih dijelova) do ponovne odluke za kupovinu Peugeot vozila. WP_20151019_14_12_17_Pro

 

ZAŠTO IZABRATI NAS?

  • Ovlašteni smo koncesionar PEUGEOT Automobiles
  • Pružamo usluge najvišeg kvaliteta
  • Nudimo velik izbor novih PEUGEOT vozila
  • U saradnji sa bankama i leasing kućama nudimo atraktivne načine finansiranja pri kupovini vozila
  • Vozila održavamo u garantnom i vangarantnom roku
  • Sve servisne intervencije vršimo po Peugeot normativima, uz stručno osoblje i na savremenoj opremi
  • Imamo veliki izbor originalnih PEUGEOT rezervnih dijelova na lageru
  • Omogućujemo i dodatne usluge: limarsko-lakirerski radovi, autopraonica, vulkanizer…

NOVOSTI

Back to top