Peugeot / Verano Motors

Aktuelno

Distribucija GAZ vozila i dijelova za područje BiH

Preduzeće Verano Motors d.o.o. Banja Luka proširilo je svoj prodajni asortiman roba i usluga. Postali smo ovlašćeni distributer vozila i dijelova ruskog proizvođača GAZ za područje Bosne i Hercegovine.
208797
GAZ Grupa proizvodi laka i srednja teretna vozila, autobuse, kamione, automobile i dijelove za vozila. Osnovni modeli proizvodne linije kompanije su laki transporteri GAZelle Business i GAZelle Next, komercijalna vozila srednje veličine GAZon Next, te teški kamioni Ural i autobusi LIAZ, Voyage, Cruise, PAZ, Vector i KAVZ.

Ovako diverzifikovan proizvodni portfolio GAZ Grupe omogućuje joj da klijentima ponudi sveobuhvatna transportna rješenja za potrebe njihovog poslovanja.

Benzinska, dizelska ili vozila na gas, standardne ili ekstra dugačke platforme, kabine sa jednim ili dva reda sjedišta, teretna ili teretno-putnička vozila, pogon na sve ili samo na zadnje točkove za sve klase i namjene – izbor opcija omogućuje svakom klijentu pronalazak konfiguracije koja je potrebna za poslovanje.

Zadržavajući visok nivo kvaliteta, funkcionalnosti i pouzdanosti, vozila GAZ Grupe su od 30% do 40% jeftinija od konkurencije, te su ekonomičnija u upotrebi. Brojni modeli su obezbjeđeni sa najboljim garantnim uslovima u ovom tipu auto industrije.

Više informacija o GAZ vozilima možete pronaći na posebnom web sajtu: www.verano-bih.com/gaz

Back to top