Peugeot 2008

Njegova modularnost i praktičnost odgovaraju na svaku vašu potrebu.

ZAVODLJIVO I UČINKOVITO SPORTSKO TERENSKO VOZILO

ZAVODLJIVO I UČINKOVITO SPORTSKO TERENSKO VOZILO

Intenzivno i stimulativno iskustvo u vožnji, elegantan dizajn, beskompromisni kvalitet … PEUGEOT vam nastoji pružiti više emocija.
U automobilskom segmentu kompaktnih sportsko terenskih vozila novi SUVi PEUGEOT 2008 je potpuno drugačiji od ostalih. Dopustite da vas osvoji njegov ekskluzivni dizajn, njegova snaga i njegov temperament, koji na jedinstven način spajaju robusnost i prefinjenost.

SPORTSKO TERENSKO VOZILO ZA JEDINSTVENE UŽITKE

SPORTSKO TERENSKO VOZILO ZA JEDINSTVENE UŽITKE

Zahvaljujući raskošnim materijalima i prefinjenoj završnoj obradi s novim kompaktnim sportsko terenskim vozilom PEUGEOT 2008 doživjet ćete intenzivne emocije. Sjedite za volan PEUGEOTA i-Cockpit®. Kompaktan volan, instrument tabla u visini očiju i ekran na dodir nude vam intuitivnu, okretljivu i sigurnu vožnju te precizno ponašanje na cesti.
Razne ugrađene tehnologije – sistemi za pomoć u vožnji, povezivanje i sigurnost – izoštre vaše osjećaje i pružaju vam jedinstveno iskustvo u vožnji.

TEHNOLOŠKI SAVRŠENO SPORTSKO TERENSKO VOZILO

TEHNOLOŠKI SAVRŠENO SPORTSKO TERENSKO VOZILO

Aerodinamični oblik karoserije i umjerena masai predstavljaju dva važna aduta novog PEUGEOTA 2008. Ako se tim atributima doda i izbor motora BlueHDi i PureTech, koji je pogodan za sve vrste korištenja, dobijete potpuno kontroliranu potrošnju goriva i emisije CO2i.

Back to top