Peugeot Expert

ODGOVOR NA POTREBE, ODRAZ PROFESIONALNOSTI

Peugeot_Expert_Header

 Novi PEUGEOT Expert predstavlja optimalan kompromis između spoljašnjih mjera i korisnih funkcija. Pažljivo dizajnirano vozilo zadovoljit će sve vaše potrebe u pogledu potrošnje goriva, udobnosti,dinamičkih performansi i sigurnosti.

NOVI PEUGEOT EXPERT, ŠIROK IZBOR ZA SVE PROFESIJE

 

NOVI PEUGEOT EXPERT, ŠIROK IZBOR ZA SVE PROFESIJE

Novi prepoznatljivi elementi dizajna PEUGEOT daju mu snažan i privlačan karakter, izražavajući robusnost i savremenost.
Pozivamo vas da pogledate tri različite dužine među kojima je inovativna izvedba Compact od samo 4,60 m i visine 1,90 metra što vam omogućuje parkiranje u pokrivene gradske garaže.
Da bi još bolje zadovoljio očekivanja profesionalnih korisnika, PEUGEOT Expert je dostupan u više izvedbi: furgon, šasija s niskim podom, produžena kabina i kombi sa 9 mjesta za sjedenje.

VIŠE MODULARNOSTI ZA BOLJU PRODUKTIVNOST

VIŠE MODULARNOSTI ZA BOLJU PRODUKTIVNOSTVIŠE MODULARNOSTI ZA BOLJU PRODUKTIVNOSTVIŠE MODULARNOSTI ZA BOLJU PRODUKTIVNOST

Novi PEUGEOT Expert, koji je pažljivo dizajniran do najsitnijih detalja i ima otvor na pregradnoj stijeni Moduworki koji omogućuje prevoz tereta do dužine od 4 metara na potpuno ravnom podu, pri čemu ostaju naprijed slobodna dva mjesta za sjedenje.
Kod ovog gospodarskog vozila možete iskoristiti 6,6 m3 korisne zapremine i bočna klizna vrata s automatskim upravljanjem. Inovativna funkcija vam omogućava potpuno jednostavan utovar i istovar tereta.
Sjedite za volan i prepustite se novim iskustvima u vožnji zahvaljujući prozirnom ekranu za prikaz podataka i brojnim sistemima za pomoć u vožnjii. Preko 7-inčnog ekrana na dodir i možete iskoristiti prednosti nove generacije 3D navigacije s glasovnim upravljanjem i prometnim informacijama u realnom vremenu TomTom Traffic

PLATFORMA NOVE GENERACIJE ZA JOŠ VIŠE JEDNOSTAVNOSTI

PLATFORMA NOVE GENERACIJE ZA JOŠ VIŠE JEDNOSTAVNOSTIPLATFORMA NOVE GENERACIJE ZA JOŠ VIŠE JEDNOSTAVNOSTI

PEUGEOT Expert predstavlja novu konstrukcijsku osnovu koja je proizašla iz modularne platforme EMP2. Vozilo nudi vrhunsku udobnost u vožnji, kvalitetu i učinkovitost te omogućuje do 1400 kg dozvoljenog opterećenja.
Putnički prostor PEUGEOTA Experta obećava izuzetnu udobnost u vožnji zahvaljujući motorima BlueHDi snage od 95 do 180 KM i 400 Nmi, koji se ugrađuju zajedno s novim automatskim mjenjačem EAT6.
Dostupna vam je najniža potrošnja goriva i najniže emisije* u ovom automobilskom segmentu.

Back to top