Peugeot / Verano Motors

Aktuelno

Peugeot Partner – specijalna ponuda

Sa svojom teretnom efikasnošću, modularnošću i pogotovo cijenom, Peugeot Partner Furgon se može prilagoditi zahtjevima svakog poslovnog korisnika.

Svojom teretnom efikasnošću, modularnošću i pogotovo cijenom, Peugeot Partner Furgon se može prilagoditi zahtjevima svakog poslovnog korisnika.

Novi Partner Furgon odlikuje se velikom teretnom efikasnošću i modularnošću te na taj način postavlja uzor u svom segmentu. Sa dvije izvedbe Partner postiže korisnu zapreminu 3,3 m³ (izvedba L1) odnosno čak 3,7 m³ (izvedba L2). Sa klupom za sjedenje Multiflex i mogu se obje zapremine povećati još za dodatnih 0,4m³. U Partnera se mogu utovariti 2 europalete već kod kratke izvedbe L1, a u putničkom prostoru Partner omogućuje prevoz tri osobe.

Imamo specijalnu ponudu na sljedeće modele:
Peugeot Partner Furgon 1,6 BlueHDi 100 KS Euro 6, koji je dodatno opremljen klimom, radio CD-om, tempomatom, bočnim kliznim vratima. Cijena: 23.650 KM + PDV
Peugeot Partner Furgon 1,6 BlueHDi 75 KS Euro 6, koji je dodatno opremljen klimom, radio CD-om, tempomatom, bočnim kliznim vratima. Cijena: 23.000 KM + PDV
Količine su ograničene, a isporuka ODMAH! Nudimo i mogućnost zamjene staro za novo, a u saradnji sa više banaka i leasing kuća u mogućnosti smo ponuditi i povoljne uslove kupovine na odgođeno plaćanje.

 

Back to top