Peugeot 3008

Novi 3008 vas vodi ka novim iskustvima

Novi SUV PEUGEOT 3008 nam otkriva svoju snagu i svoj karakter. Izrazito sportsko terensko vozilo se odlikuje prefinjenim dizajnom, svojom izdržljivošću i elegancijom.
U unutrašnjosti novog sportsko-terenskog vozila 3008 vas očekuje senzorički i tehnološki napredan ambijent u kojem ćete doživjeti intenzivna iskustva u vožnji.

IZVRSTAN STILIZVRSTAN STIL

Dopustite da vas zavede moćni prednji dio novog sportskog terenskog vozila 3008 kojeg krasi ukrasna maska sa isklesanim motivom šahovske tablei i elegantni farovi Full LED s mačjim pogledom. Pogledajte tekuće i dinamičke linije koje dodatno ispostavlja elegantni uložak blatobrana od kromiranog materijala.
Novo sportsko terensko vozilo PEUGEOT 3008 koji se odlikuje jedinstvenim i oštrim karakterom dodatno uveličava krov u boji Black Diamondi i ukrasna letvica u svjetlećoj crnoj boji na zadnjem dijelu gdje se nalaze svjetla s LED diodama u obliku lavljih kandži koja svijetle kako danju tako i noću.

INTENZIVNA ISKUSTVA

INTENZIVNA ISKUSTVA

INTENZIVNA ISKUSTVA

INTENZIVNA ISKUSTVA

Još nikada do sada niste imali na raspolaganju ljepši prostor za uživanje u avanturama.
Sa spektakularno obnovljenim vozačevim mjestom, PEUGEOT i-Cockpit® novo sportsko terensko vozilo PEUGEOT 3008 vas poziva na upoznavanje 100 % digitalnog okruženja. 8-inčni ekran na dodiri, digitalna ploča u visini očiju koja se može prilagoditi po mjeri, kompaktan volan s ugrađenim prekidačima i automatski mjenjač s električnim napajanjemi dodatno će povećati užitak u vožnji.

Vaše osjete možete po želji dodatno izoštriti zahvaljujući funkciji i-Cockpit® Amplifyi i priuštite si potpuno nova osjetilna iskustva. Tako sa jednim pokretom ruke možete izabrati svoj osjetilni ambijent i prilagoditi ga svom raspoloženju ili vrsti putovanja, dok udobno sjedite na masažnim točkama raspoređenim na više mjesta u sjedalimai. Sve to vam je na raspolaganju u prestižnom i neograničenom savremenom okruženju.

Pored toga možete iskoristiti prednosti stabilnog ponašanja na cesti i izuzetnu zvučnu udobnost ispod prijatne tople svjetlosti panoramskog krovnog prozora i, dok se vaša omiljena muzika emituje preko visokokvalitetnog sistema Hi-Fi marke Focali.

MAŠTOVITE TEHNOLOGIJE

MAŠTOVITE TEHNOLOGIJE

MAŠTOVITE TEHNOLOGIJE

MAŠTOVITE TEHNOLOGIJE

Svako ko istražuje svijet dužan je sa poštovanjem odnositi prema njemu, a to nam omogućuju tehnologije za zaštitu životne sredine. Lagano podvozje, motori PureTech ili BlueHDi i automatski mjenjač EAT6 svrstavaju novo sportsko terensko vozilo PEUGEOT 3008 među najefikasnije sportske terencei u njegovoj kategoriji.

Iskoristite prednosti inovativne produžene mobilnosti sa trotinetom na električni pogon e-Kick, koji je rezultat partnerske saradnje između poduzeća PEUGEOT i Micro. Zahvaljujući priključnoj staniciimožete složiti trotinet e-Kick u prtljažnik novog sportsko terenskog vozila PEUGEOT 3008 i tamo ga napunitii.

 

 

Back to top