Najčešća pitanja

ŠTA NAS NAJČEŠĆE PITATE?

Naši kupci, a posebno oni budući, često postavljaju pitanja vezana za kupovinu, servis i održavanje vozila. Neka od tih pitanja i odgovori na njih dostupni su vam na ovoj stranici. Ako i vi imate neko pitanje ili dilemu, obratite se našim službama. Biće nam drago da vam pomognemo.

1Da li prodajete nova ili korištena vozila?
Mi smo Peugeot koncesionar, pa u našoj ponudi možete potražiti kompletnu gamu Peugeot putničkih i lakih komercijalnih vozila. Kod nas možete kupiti nova i korištena vozila, s tim da su sva korištena vozila testirana i uredno servisirana. Na neka od njih dajemo i garanciju, o čemu se možete informisati u našoj službi prodaje.
2Da li nova vozila posjeduju sve potrebne papire i sertifikate?
Sva nova vozila posjeduju svu neophodnu dokumentaciju, kojom dokazujemo porijeklo vozila, kao i njegove tehničke karakteristike. Uz vozila dobijate i garanciju, zavisno od modela i uslova kupovine. Servisiranje i održavanje vozila obavljamo u našem ovlaštenom servisnom centru.
3Da li omogućavate testne vožnje?
Naravno! Testna vožnja može da bude vrlo značajna i presudna kada donosite odluku o kupovini automobila. Tokom testne vožnje možete da procijenite u kakvom je stanju automobil, da li je sve uredno, da li vam odgovara, da li se javljaju poteškoće prilikom vožnje i slično.
4Koji su mogući načini finansiranja prilikom kupovine?
Našim kupcima omogućavamo: - kupovinu za gotov novac, - kupovinu na kredit i - kupovinu na leasing. Detaljne uslove finansiranja možete potražiti kod vaše komercijalne banke ili kod našeg prodajnog osoblja.
5Da li radite zamjenu "staro za novo"?
U našem prodajno-servisnom centru možete obaviti zamjenu vozila po princiju "staro za novo". Prethodno je potrebno da naša servisna služba detaljno pregleda vaš automobil, procijeni njegovo stanje i zajedno sa vama odredi njegovu vrijednost. Ako ste zadovoljni procjenom, ta vrijednost se oduzima od vrijednosti novog vozila koje ste odabrali.
6Možete li mi pomoći prilikom registracije vozila?
Naše osoblje će vam, u saradnji sa osiguravajućim kućama, pomoći da što brže dobijete polisu obaveznog i kasko osiguranja. Pomoći ćemo vam oko daljih procedura koje slijede prilikom registracije vozila, bilo da je obavljate sami ili posredstvom vašeg agenta.
7Kako da odaberem automobil za sebe?
Izbor odgovarajućeg automobila stvar je ličnih afiniteta i potreba svakog našeg kupca. Naše prodajno osoblje vam je na raspolaganju ako ste u nedoumici ili ako nemate dovoljan broj potrebnih podataka. U razgovoru sa vama, sigurni smo da ćemo doći do najbolje odluke za vas.
8Da li su fotografije vaših vozila vjerodostojne?
Sva vozila koja se nalaze na našoj web stranici ili na našim web prodavnicama fotografisana su u realnim uslovima. Zahvaljujući mnogobrojnim fotografijama vozila sa vana i iznutra, iz svih uglova, vi možete donijeti pravilnu procjenu o vozilu i steći pravi utisak.
9Da li postoje neke olakšice prilikom kupovine?
Neke kategorije stanovništva, kao što su invalidna lica, imaju pravo na određene olakšice prilikom kupovine automobila. Za sve detalje oko ove mogućnosti potražite savjet našeg prodajnog osoblja, koje će vam detaljno obrazložiti sve mogućnosti.
10Da li je potrebno obaviti tehnički pregled za novo vozilo?
Iako se novo vozilo smatra potpuno tehnički ispravnim, prije prve registracije je potrebno obaviti njegov tehnički pregled.

Statistika


20 godina

iskustva

20000+

zadovoljnih klijenata

25+

zaposlenih

150+

partnera

TREBATE VIŠE INFORMACIJA?

+387 51 380 444 - Peugeot

+387 51 493 740 - Volvo


RADNO VRIJEME OD PONEDJELJKA DO PETKA
PRODAJA: OD 08:00 DO 18:00, SERVIS: OD 08:00 DO 16:00 ČASOVA

RADNO VRIJEME SUBOTOM
OD 08:00 DO 15:00 ČASOVA