Verano Motors

KAKO MI RADIMO?

Sa vama smo već punih 20 godina! Mi smo


Peugeot koncesionar, sa kompletnom gamom vozila

Ovlašteni Peugeot servisni centar, sa vrhunskom uslugom

Društveno odgovoran partner svojoj lokalnoj zajednici

Pouzdan partner preduzećima i fizičkim licima

Verano Motors Banja Luka na tržištu Bosne i Hercegovine posluje još od 2000. godine. Trenutno smo jedna od vodećih firmi u auto industriji na našem području, ne samo u prodaji, već i u ponudi vrhunskih usluga.

Kao PEUGEOT koncesionar, nudimo vam kompletnu gamu Peugeot vozila, koja je impresivna i koja se sastoji od putničkog i teretnog programa. Spektar putničkih automobila obuhvata sve - od najniže pa do najviše klase, a svaki od njih je vodeći po kvalitetu, dizajnu i sigurnosti. Nekoliko godina zaredom naši modeli osvajaju prestižna priznanja koja se dodjeljuju najboljim automobilima godine.

Mi smo i ovlašteni Peugeot servisni centar

Naš ovlašteni servis je najbolje rješenje za vaš automobil, zato što mi koristimo originalne rezervne dijelove, naše osoblje je osposobljeno za servisne radnje po Peugeot standardima, a naša dijagnostička oprema i alati su takođe specijalizovani.

Na sve izvršene radove vi dobijate odgovarajuću garanciju.

U okviru našeg servisnog centra, pored automehaničarskih i autoelektričarskih usluga, možete dobiti i limarsko-lakirerske usluge, usluge šlep službe, vulkanizerske usluge, rent-a-car i usluge korištenja zamjenskog vozila.

Naša je stalna težnja da stvorimo što bolja i trajnija partnerstva sa svima koji Peugeot vozila prepoznaju kao pouzdan, siguran i udoban automobil, koji potpuno odgovara njihovim potrebama.

Statistika


20 godina

iskustva

20000+

zadovoljnih klijenata

25+

zaposlenih

150+

partnera

TREBATE VIŠE INFORMACIJA?


+387 51 380 444 - Peugeot

+387 51 493 740 - Volvo


RADNO VRIJEME OD PONEDJELJKA DO PETKA
PRODAJA: OD 08:00 DO 18:00, SERVIS: OD 08:00 DO 16:00 ČASOVA

RADNO VRIJEME SUBOTOM
OD 08:00 DO 15:00 ČASOVA