Verano Motors

Karijera

Verano Motors Banja Luka, kompanija prisutna na tržištu Bosne i Hercegovine od 2000. godine, ponosno stoji kao jedan od lidera u auto industriji na našem području. Naši modeli, sa svim brendovima koje zastupamo, više puta su prepoznati kao najbolji automobili godine, osvajajući prestižna priznanja i potvrđujući svoju superiornost. Naša misija je izgradnja dugoročnih partnerstava s našim klijentima, pružajući im vozila i usluge koje u potpunosti odgovaraju njihovim potrebama, te pružaju sigurnost, udobnost i pouzdanost na svakom kilometru. Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših zaposlenika, koji svojim trudom i posvećenošću njeguju vrijednosti i korporativnu kulturu, usmjerenu ka stalnom unapređenju i zajedničkom uspjehu.

Zajedno možemo sve!

“Zajedno možemo sve!” ne odnosi se samo na naše klijente i poslovne partnere, već posebno i na naše zaposlenike. Zajedničke vrijednosti i korporativna kultura temelj su našeg uspjeha. One nas povezuju, jačaju i vode nas naprijed – na svim područjima gdje Verano Motors posluje.

Inovativnost

U Verano Motors-u, inovacija je srž svega što radimo. Neprestano težimo stvaranju novih i boljih rješenja koja unapređuju iskustva naših klijenata i postavljaju standarde u industriji. Vaše ideje i kreativnost su ovdje dobrodošli, jer vjerujemo da inovacija dolazi iz različitih perspektiva.

Kvalitet

Posvećenost kvaliteti je osnova našeg poslovanja. Naš tim predano radi na tome da svaki detalj bude savršen – jer kvalitet za nas nije opcija, već obaveza.

Pobjednički mentalitet

Zajedno smo jači. U Verano Motors-u, stvaramo okruženje u kojem svi članovi tima doprinose svojim znanjem i vještinama, potičući jedni druge da dosegnu nove visine.

Odgovornost

Odgovornost prema našim klijentima, zajednici, i jedni prema drugima duboko je ukorijenjena u našim poslovnim praksama. Svjesni smo utjecaja naših odluka i nastojimo djelovati odgovorno i održivo, vodeći se principima etičkog poslovanja.

Lojalnost

U Verano Motors, lojalnost je srž naših odnosa – kako s našim zaposlenicima, tako i s našim klijentima i partnerima. Vjerujemo da istinska lojalnost dolazi iz poštovanja i povjerenja, te da su dugoročni uspjeh i stabilnost rezultat uzajamne podrške i posvećenosti.

U Verano Motorsu cijenimo ljude koji donose nove ideje, koji su spremni da preuzmu inicijativu i aktivno učestvuju u postavljanju i ostvarivanju ciljeva. Naša kompanija kontinuirano raste, a to je rezultat ulaganja u naše zaposlene. Podstičemo saradnju i omogućavamo vam da budete dio procesa donošenja odluka. Očekuje vas mentorska podrška, prilike za učenje i rad u okruženju koje vrednuje kvalitet i timski rad. Naše vrijednosti: kvalitet, lojalnost, inovacija, odgovornost i pobjednički mentalitet. To su principi koje živimo svaki dan, kako u radu s našim klijentima, tako i u odnosu prema zaposlenima.Ako se prepoznajete u ovakvom radnom okruženju, čekamo vašu prijavu, čak i ako trenutno nema otvorenih pozicija.

Prijavi se za posao kod nas!

Posao predstavlja važan dio života i zato u Verano Motors-u svako može kreirati sopstveni put i tempo ličnog i profesionalnog razvoja u okviru kompanije. Želite li postati dio Verano Motors tima? Pridružite se našem timu i budite dio kompanije koja će cijeniti Vaše zalaganje, ulagati u Vaš razvoj i pružiti Vam priliku da radite na najnovijim tehnologijama u automobilskoj industriji. Kliknite da biste saznali više o trenutno otvorenim pozicijama i pronašli idealno radno mjesto za Vas! Radujemo se što ćemo Vas upoznati.

Prijavi se za stručnu praksu kod nas!

Prijavi se za stručnu praksu u automobilskoj industriji i postani dio našeg dinamičnog tima! Otvoreni smo za sve mlade entuzijaste koji žele učiti, usavršavati svoje vještine i sticati iskustvo u autoindustriji. Kroz našu praksu, imat ćeš priliku raditi uz stručnjake, učiti o najnovijim tehnologijama i inovacijama, a tvoj trud, motivacija i posvećenost mogu te dovesti do zaposlenja u našoj kompaniji.

NAJČEŠĆA PITANJA

Prijava za posao je jednostavna! Posjetite našu stranicu s otvorenim pozicijama ovdje, odaberite poziciju koja vas zanima i slijedite upute za prijavu. Možete učitati svoj CV i motivacijsko pismo direktno putem online formulara.

Kvalifikacije variraju ovisno o poziciji. Općenito, tražimo entuzijastične i motivisane pojedince sa relevantnim iskustvom i obrazovanjem. Detaljne zahtjeve za svaku poziciju možete pronaći u opisu posla na sljedećem linku sa otvorenim pozicijama.

Nudimo konkurentne plate, profesionalni razvoj, i mnoge druge beneficije. Detalji o beneficijama za specifične pozicije mogu se pronaći u opisu posla ili se možete obratiti našem HR timu za dodatne informacije.

Nakon što dostavite Vašu radnu biografiju, naši HR stručnjaci će pregledati sve prijave. Odgovarajući kandidati će biti kontaktirani za ulazak u proces selekcije, a koji podrazumijeva dostavljanje pozivnice za online psihološko testiranje. Rok za ispunjavanje testova je nekoliko dana. Naredni korak, za kandidate koji prođu prvi krug, je individualni intervju, uživo ili online.

Vrijeme trajanja procesa zapošljavanja može varirati. Uobičajeno, cijeli proces traje od nekoliko sedmica do mjesec dana. Trudit ćemo se da Vas obavijestimo o statusu Vaše prijave u što kraćem roku.

Apsolutno! Verano Motors je posvećen razvoju svojih zaposlenika i nudi razne programe obuke i profesionalnog usavršavanja. Poticanje rasta i razvoja je ključna komponenta naše korporativne filozofije.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, slobodno se obratite našem HR timu putem e-maila ili nas kontaktirajte putem telefona. Rado ćemo Vam pomoći!

Da, svakako! Iako iskustvo u auto industriji može biti prednost, uvijek tražimo motivisane i spremne za učenje. Naša kompanija nudi obuku i podršku za sve nove zaposlenike kako bi ih pripremila za uspješan rad.